Fines Util Concret

Prezentarea Companiei

METAL CRIS CONCEPT asigura proiectare ingenioasa/avantajoasa si consiliere privind alegerea celui mai bun proiect tehnico-economic adaptat nevoilor clientilor sai.

Proiectare ingenioasa, avantajoasa, competitiva si rentabila pentru beneficiarii nostri.

Conveyoarele pot fi realizate in diferite forme si unghiuri, (inclinate, suprapuse, suspendate) etc, in asa fel incat beneficiarii nostri sa dispuna de un sistem modern si util  necesar activitatii pentru care sunt solicitate.

Pentru aceasta va stau la dispozitie specialistii nostri cu o vasta experienta in domeniu, utilizand cele mai moderne mijloace de proiectare si executie:proiectanti, ingineri mecanici, ingineri automatizari si soft, sudori, lacatusi, strungari, frezori, care isi desfasoara activitatea in hala noastra de productie dotata cu utilaje de debitat,  ambutisat si profilat tabla, utilaje de roluit profile si teava (rotunda si patrata),  strunguri, freze, precum si alte utilaje necesare procesului de productie . 

Conveyoarele confectionate de METAL CRIS CONCEPT  pot fi executate din: inox, metal, aluminiu si pot fi utilizate in mai multe domenii: industria carnii, morarit si panificatie, industria auto si subansamble, industria viticola, agricultura, cariere de piatra, etc.

De ce noi?

Succesul nostru se bazeaza pe profesionalism, integritate morala si respect reciproc.

Cu stima,
Manager General OVIDIU BURCEA